Psychologenpraktijk Tiny Bergman

Voor Wie?

Bent u depressief of angstig? Heeft u stress klachten? Kunt u uw emoties niet de baas? Houden vooral negatieve gedachten u bezig? Wordt u geplaagd door beelden van nare, traumatische gebeurtenissen? Heeft u psychische problemen waar u zelf niet uit komt?

Ik bied individuele behandeling aan volwassenen in de Generalistische Basis-GGZ (GBGGZ); Klachtgericht in het hier en nu, met aandacht voor het verleden voor zover dat helpend is.

Ik bied u rust en ruimte om te onderzoeken hoe u omgaat met spanning in uw lichaam en geest en waar voor u de oplossing ligt. Ik maak gebruik van verschillende behandelmethoden, waarbij ik de verbinding tussen hart en hoofd belangrijk vind. (o.a. EMDR, maar alleen bij enkelvoudige trauma’s)

Ook patienten van huisartsen buiten het Gezondheidscentrum kunnen bij mij terecht.

Vergoeding

De behandeling valt onder de Basisverzekering. Ik heb contracten met de zorgverzekeraars. Er wordt geen eigen bijdrage gevraagd; de kosten tellen wel mee in uw eigen risico van het jaar waarin ons eerste gesprek valt.  Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van uw huisarts/ bedrijfsarts nodig. En ik moet een diagnose als depressie of angststoornis kunnen stellen. Als u lichtere klachten heeft kunt u via de huisarts terecht bij de Praktijkondersteuner-GGZ. Werkgerelateerde problemen, zonder dat er bijvoorbeeld een depressie of angststoornis aanwezig is, worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via mijn mobiele nummer 06-16634281
of via het aanmeldformulier op mijn website www.tinybergman.nl

Uitgebreidere informatie over behandeling, tarieven en eventuele wachttijden vindt u op mijn website.