Fysiotherapie

Welkom bij TIM Fysiotherapie, gevestigd in het gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk te Rijswijk. Heeft u moeite met bewegen of last van een blessure? Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten staat voor u klaar. Wij beschikken over een behandelruimte en een grote oefenzaal.

De praktijk

Binnen het gezondheidscentrum wordt nauw samengewerkt met de diverse andere disciplines (zoals podotherapie, huisarts en diëtetiek) waardoor een hoge zorgkwaliteit kan worden verleend.

De afdeling fysiotherapie is gevestigd op de tweede etage. Op alle etages van het gezondheidscentrum is er een wachtruimte. Ook is er een ruime lift aanwezig waar mensen die slecht ter been zijn of in een scootmobiel zitten gebruik van kunnen maken.

Blessure of moeite bij bewegen?

Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapie en echografie. Ook voor uw revalidatie na een operatie bieden wij beweegprogramma’s op maat aan. U en uw gezondheidsprobleem staan centraal. Tijdens de intake wordt ruim de tijd genomen voor anamnese, lichamelijk onderzoek en het bespreken van uw wensen. Zo nodig wordt er ook altijd gebruik gemaakt van echografisch onderzoek om een duidelijker beeld te krijgen van de oorzaak van uw klachten.

Via onze website (www.timfysiotherapie.nl) of telefonisch maakt u gemakkelijk en snel een eerste afspraak. Van jong tot oud, iedereen is welkom in onze praktijk!


Together In Motion Fysiotherapie Nieuw Rijswijk

Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk
Schaapweg 10c
2285 SP Rijswijk
070-3960536
marnix@timfysiotherapie.nl
www.timfysiotherapie.nl