Diëtetiek

Hoe kan je zorgen voor een eet- en leefpatroon dat gezond is en bij je past? De diëtisten van Voedingsadviesbureau VIE helpen je hier graag bij. In een persoonlijk gesprek zullen je klachten en eetgewoonten besproken worden. De diëtist maakt hier een analyse van en samen bekijk je welke aanpassingen mogelijk zijn.

Voedingsadviesbureau VIE is een samenwerkingsverband tussen drie zelfstandige diëtistenpraktijken van Leonie van der Kruk-Koster en Esther van Ruijven – Punt, Sara van Grootel en Christina Jesselsen. We zijn gevestigd op verschillende locaties verspreid in de regio Haaglanden.
In Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk hebben we 3 spreekkamers, waar dagelijks 3 diëtisten spreekuur hebben. Iedere diëtist heeft haar eigen specialisaties, zodat u altijd de juiste diëtist kunt raadplegen voor uw specifieke situatie.

Voor wie?

Onze praktijk staat open voor iedereen die meer behoefte heeft aan informatie over voeding.

In gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk zijn diëtisten aanwezig met de specialisaties kinderen, voedselovergevoeligheid, darmproblematiek en voeding bij leefstijlaandoeningen als diabetes mellitus, hart- en vaatziekten en ondervoeding. Meer informatie over de diëtisten en hun specialisaties vindt u op www.viedietist.nl

We werken intensief samen met huisartsen, praktijkondersteuners, consultatiebureaus, kinderartsen, allergologen, logopedisten, ergotherapeuten en fysiotherapeuten. Maar ook de relatie met onze cliënten zien we als een vorm van samenwerking. We stellen samen met u een behandelplan op en bespreken hoe de uitwerking hiervan in de dagelijkse praktijk loopt.

Kwaliteit

Om aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen, investeren we veel in scholing. We zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten en alle diëtisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Contact

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor een afspraak bij de vestiging Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 14.00 uur bellen met 070-3960549 of een mail sturen naar info@viedietist.nl.  Ook kunt u op onze website www.viedietist.nl het aanmeldingsformulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak. Op de website vindt u ook de telefoonnummers voor een afspraak bij een van onze andere vestigingen.