Diëtetiek

Vie is een samenwerkingsverband tussen drie zelfstandige diëtistenpraktijken van Leonie van der Kruk-Koster, Christina Jesselsen en Sara van Grootel. Inmiddels zijn we werkzaam op 9 verschillende vestigingen in de regio Haaglanden. Alle diëtisten die onder de paraplu van Vie met elkaar samenwerken maken zich sterk voor het betrouwbare imago dat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Op inhoudelijk en logistiek terrein delen we gemeenschappelijke waarden en voorzieningen, maar iedere vestiging behoudt ook haar eigen identiteit. Juist in die verschillen schuilt ieders persoonlijke kracht en zo kunnen we onze cliënten het best van dienst te zijn.

Meer informatie over Vie vindt u op onze website www.viedietist.nl 

Voor wie?

Onze praktijk staat open voor iedereen die behoefte heeft aan meer informatie over voeding.

In Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk zijn 4 diëtisten werkzaam. Liane Besseling is gespecialiseerd in Diabetes, ondervoeding, overgewicht, laag FODMAP dieet en hart- en vaatziekten; Leonie van der Kruk is gespecialiseerd in voedselovergevoeligheid, coeliakie, laag FODMAP dieet en verminderde groei bij kinderen. Margreet Timmer is gespecialiseerd in voedselovergevoeligheid, coeliakie, laag FODMAP dieet bij volwassenen en Esther van Ruijven is gespecialiseerd in voedselovergevoeligheid, coeliakie, laag FODMAP dieet bij volwassenen en kinderen.

Samenwerking

Een goed voedings- of dieetadvies is vaak slechts een onderdeel van de oplossing. Daarom werkt Vie intensief samen met andere deskundigen, zoals huisartsen, internisten, kinderartsen, allergologen, dermatologen, fysiotherapeuten, apothekers en sportscholen. Maar ook de relatie met onze cliënten zien we als een vorm van samenwerking. We stellen samen met u een behandelplan op. Vervolgens bespreken we ook met elkaar hoe de uitwerking hiervan in de dagelijkse praktijk verloopt. 

Kwaliteit

Om aan onze hoge kwaliteitsnormen te blijven voldoen investeren we veel in scholing. We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Contact

Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt ons op werkdagen tussen 9.00-12.00 uur telefonisch bereiken om een afspraak te maken op één van onze locaties. Natuurlijk zijn we ook per e-mail te bereiken via onze website www.viedietist.nl onder ‘contact’.

Aangezien Vie een gezonde groei doormaakt, raden we u aan om regelmatig onze website te raadplegen voor actuele informatie en adressen.